Bedre potens impotens erektil dysfunksjon ereksjon P2-ereksjonstilskudd laget i Norge
Elektroniske sigaretter laget i Norge. Helsesigaretten

Helsesigaretten – den norske elektroniske sigaretten

Norwegian Health Ltd etablerte i 2013 Helsesigaretten for å kunne tilby norske forbrukere en trygg og god elektronisk sigarett – en norskprodusert utgave.

På grunn av lovgivningen omkring elektriske sigaretter med nikotin, er vi etablert i England.

Vi har allikevel norsk kundeservice og kundetelefon – og representerer norsk forbrukertrygghet. Skriv eller ring oss hvis det er noe du lurer på om elektroniske sigaretter.

Vår betalingsløsning er gjennom PayPal, som er en samarbeidspartner med lang erfaring og høy grad av sikkerhet – for både deg og oss.

 Elektroniske sigaretter laget i Norge.

Elektroniske sigaretter kan gi deg bedre helse, og spare tusenvis av norske liv.

Norwegian Health Ltd´s stab er sammensatt av personer med bakgrunn innen blant annet medisin, medisinsk forskningsmetodikk, og innen avvenningsproblematikk. Hele staben besitter høy grad av kompetanse innen sine felt – dette gir deg trygghet!

Alle hos Norwegian Health Ltd er faste brukere av elektroniske sigaretter – og var røykere.

E-væske / e-juice til elektroniske sigaretter / el sigaretter.

De positive opplevelsene av elektroniske sigaretter er også en av grunnene til at vi etablerte Helsesigaretten.

Det er viktig for oss at det du inhalerer er ufarlig. Vi vil spare tusenvis av liv – vi vil gi deg bedre helse. Vi tilbyr det beste og tryggeste produktet på markedet!

 

Helsesigaretten produserer sin egen e-juice i Norge.

Det hersker noe usikkerhet omkring skadevirkninger fra elektroniske sigaretter. Mye av poenget med de elektroniske sigarettene forsvinner hvis det som inhaleres er skadelig.
 

Som en konsekvens av dette lages e-væsken av oss, i Norge – slik kan vi garantere at innholdet ikke er farlig på noen måte.

Nikotin må vi tilsette e-væsken i utlandet på grunn av lovverket. Nikotin er en farlig gift, og med denne tilsatt er ikke e-væsken helt ufarlig lenger.

Helsesigaretten e-væske merkelapp

Helsesigaretten er derfor i utgangspunktet en klassisk elektronisk sigarett – med denne unngås søl, og muligheten for at noen ved et uhell får i seg nikotinholdig e-væske er liten. Vi anbefaler jo allikevel at du helst benytter e-væske uten nikotin, den smaker jo også bedre.

Norwegian Health Ltd tilbyr allikevel også Helsesigaretten e-væske i "løs vekt", slik at brukere av alle typer elektroniske sigaretter og piper kan benytte den rene norske "juicen".

Forskjellige elektroniske sigaretter /elektriske sigaretter og e-juice fra Helsesigaretten. Laget i Norge.

Helsesigarettens hjemmesider finner du også en blogg, her legger vi ut informasjon om, og kommentarer til det som skjer omkring elektroniske sigaretter - Helsesigarettens blogg om elektroniske sigaretter. Der tar vi gjerne i mot dine innspill og kommentarer.

Helsesigaretten er et forskningsbasert produkt, og vi vil stadig forbedre oss. I den grad vi kan bidra til ny kunnskap og forskning omkring elektroniske sigaretter – kommer vi til å gjøre det.

Det har kostet oss mye å lage dette flotte produktet, og vi håper dere setter pris på våre anstrengelser for å gi oss alle en bedre helse

Helsesigaretten - Norsk helse / Norwegian Health.


 

Norsk forbrukertrygghet

Helsesigaretten - Norsk helse / Norwegian Health.

Trygg netthandel


Vi akspeterer følgende kort:
Vi aksepterer følgende typer kort: Visa, MasterCard, Delta, Maestro. PayPal er vår samarbeidspartner

Sosiale media


Du kan følge oss på disse stedene:
Følg oss på FaceBook Følg oss på Twitter Følg oss på Google+ Følg oss på Linked-In Følg oss på Flickr Pin oss på Pintrest Sett opp en RSS feed for nyheter om elektroniske sigaretter

nettstedskart | betingelser & vilkår | personvern & informasjonskapsler | til toppen av siden
Helsesigaretten, Trondheimsveien 183, 0570 Oslo, Norge. Telefon 12.00 - 15.00: 91 64 90 21
Organisasjonsnummer: 912 749 517.Følg oss på Google+
Helsesigaretten Liten logo på grå bakgrunn med svart og grønt.

© copyright 2015 Naturmedisinsentralen. All rights reserved.